ef

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Naziv projekta: IKT kao instrument povećanja efikasnosti proizvodnje kozmetičkih i higijenskih proizvoda

Kratki opis projekta: Dana 28.08.2020. poduzeće NEVA d.o.o. potpisalo je s Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja te Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta pod nazivom „IKT kao instrument povećanja efikasnosti proizvodnje kozmetičkih i higijenskih proizvoda“, referentna oznaka ugovora KK.03.2.1.19.0765. Provedba projekta sufinancirana je iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Provedba ovog projekta će omogućiti unapređenje 9 poslovnih procesa kroz nabavu i implementaciju IKT poslovnog rješenja.

Ciljevi projekta: Poslovni i marketinški ciljevi su rast prihoda od prodaje i izvoza, otvaranje 2 nova radna mjesta, adekvatno planiranje i provođenje proizvodnje kroz integrirani sustav koji prati proizvodne operacije u realnom vremenu, kvalitetno praćenje količina zaliha u skladištu kroz evidenciju svih ulaznih i izlaznih stavki na dnevnoj razini, integracija sa sustavima ePorezna (Izrada PDV, JOPPD, OPZ-STAT obrazaca), integracija s bankovnim sustavom te automatska izrada izvještaja za potrebe državnih tijela, automatska usporedba poslovnih planova s ostvarenom realizacijom, praćenje procesa prodaje gotovih proizvoda te praćenje procesa povrat robe i financijskih odobrenja, mogućnost automatskog  generiranja računa iz narudžbi kupaca, evidencija radnih sati i automatskog obračuna plaća, planiranje godišnje proizvodnje na temelju godišnjeg plana prodaje.

Očekivani rezultati projekta:

Porast prihoda od prodaje
Porast prihoda od izvoza
Povećanje broja zaposlenih kroz otvaranje 2 nova radna mjesta
Unapređenje 9 poslovnih procesa kroz nabavu i implementaciju IKT poslovnog rješenja

Ukupna vrijednost projekta: 1.353.165,53 kn

EU sufinanciranje projekta:  730.177,50 kn

Razdoblje provedbe projekta: 18. veljače 2019. do 18. rujna 2020.

Kontakt osoba za više informacija: Marko Gross, mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , tel: +385 91 565 6127

Više informacija na: www.strukturnifondovi.hr i https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/poboljsanje-konkurentnosti-i-ucinkovitosti-msp-a-kroz-informacijske-i-komunikacijske-tehnologije-ikt-2

Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost poduzeća NEVA d.o.o.

 

Please publish modules in offcanvas position.